Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O art director των Pokémon Sword and Shield ιδρύει το δικό του indie studio

*
O James Turner, βετεράνος art designer των παιχνιδιών Pokémon, έφυγε από την Game Freak και ιδρύει την All Possible Studios. O ίδιος ο Turner επιβεβαίωσε αυτά τα νέα σε μια δημοσίευση του στο Twitter. Μαζί του στην All Possible Studios θα είναι και ο developer των Swords of Ditto και Stealth Inc. Jonathan Biddle.

Το πρώτο παιχνίδι του studio All Possible Futures είναι το action adventure platformer The Plucky Squire, το οποίο καλύψαμε σε προηγούμενο άρθρο στην ιστοσελίδα μας.

Η αποχώρηση του James Turner από την Game Freak είναι σημαντική καθώς, όχι μόνο ήταν art director του Pokémon Sword and Shield, αλλά είναι ο πρώτος πολίτης μιας δυτικής χώρας που σχεδιάζει Pokémon, με πρώτο το Pokémon Black and White το 2010. Πριν από αυτό έχει δουλέψει στα Pokémon Colosseum, Pokémon XD: Gale of Darkness και Pokémon Battle Revolution. Έχει δημιουργήσει πάνω από 20 Pokémon όπως το Shadow Lugia, Buzzwole και Guzzlord.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*