Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο βασικός κορμός του Summer Game Fest 2022 θα "τρέξει" από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου

*
Νέες λεπτομέρειες αποκαλύφθηκαν για το Summer Game Fest 2022, με το βασικό κορμό του event να τρέχει από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου. Το event θα ξεκινήσει με ένα "live cross-industry showcase" στις 9 Ιουνίου στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Σε αυτό το livestream αναμένουμε νέα game announcements, world premieres, special guests και πολλά άλλα.

Έπειτα, στις 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το Xbox and Bethesda Games Showcase, στις 20:00 ώρα Ελλάδας.

Σε συνέντευξη του ο δημιουργός του Summer Game Fest Geoff Keighley αναφέρει πως το φετινό καλοκαιρινό event θα περιλαμβάνει αρκετά μεγάλα streams από developers και publishers, ωστόσο μερικά από αυτά μπορεί να λάβουν χώρα έξω από το παράθυρο αυτών των τεσσάρων ημερών. Ακόμη, ανέφερε πως λιγότερες εταιρίες θα κάνουν standalone events φέτος, με αρκετές να παίρνουν αντίθετα μέρος σε first-party presentations. Αν και η Xbox έχει ανακοινώσει το δικό της Showcase, η Sony και η Nintendo παραμένει άγνωστο πως θα χωρέσουν στο πρόγραμμα. Τέλος, ο Keighley θεωρεί πως θα έχουμε ακόμη λιγότερα blockbuster announcements καθώς οι μεγάλες εταιρίες έχουν εστιάσει στα live service games.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*