Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο βετεράνος του Call of Duty David Vonderhaar ίδρυσε τη BullerFarm και ετοιμάζει AAA first-person game

*
O David Vonderhaar είναι πρώης design director του Call of Duty: Black Ops και ο νέος προορισμός του μετά την Treyarch από την οποία αποχώρησε το καλοκαίρι του 2023 είναι η BulletFarm, ένα νέο game studio που ίδρυσε ο ίδιος. Η έδρα της βρίσκεται στο Los Angeles και χρηματοδοτείται από την κινεζική NetEase. Το πρώτο της project είναι ένα AAA first-person game η ανάπτυξη του οποίου βασίζεταθ στην Unreal Engine 5. Τοποθετείται σε ένα πρωτότυπο σύμπαν και δίνεται έμφαση στο co-operative gameplay.

Σύμφωνα με τον Vonderhaar το project θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από ό,τι έχει δημιουργήσει ως τώρα.


"Αυτή είναι μια απόκλιση από τα παιχνίδια στα οποία έχω δουλέψει, αλλά δείχνει το πάθος μου για "πλούσιους" χαρακτήρες, ακριβείς μηχανισμούς, πιο οικεία αφήγηση και άφθονη δράση. Η NetEase μας παρείχε μια απίστευτη δομή υποστήριξης για να εξερευνήσουμε αυτές τις νέες λεωφόρους και να επιστρέψουμε στην πραγματική ελευθερία για να αρχίσουμε να υλοποιούμε τις ιδέες για το παιχνίδι μας". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*