Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Bobby Kotick μετάνιωσε που δεν κυκλοφόρησε το Call of Duty στο Nintendo Switch

*
Ο CEO της Activision Blizzard, Bobby Kotick, δήλωσε δημοσίως πως η επιλογή του να μην κυκλοφορήσει τo Call of Duty στο Nintendo Switch, ήταν λάθος.

Οι τελευταίες κυκλοφορίες της σειράς Call of Duty σε κονσόλα της Nintendo πραγματοποιήθηκαν το 2012 με το Call of Duty: Black Ops II και το 2013 με το Call of Duty: Ghosts, στην κονσόλα Wii U, η οποία πούλησε αρκετά λιγότερες μονάδες σε σχέση με άλλες κονσόλες της Nintendo.


Κατά τη διάρκεια της δικαστικής υπόθεσης της Microsoft εναντίον της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των ΗΠΑ, ο Kotick έδωσε στοιχεία σχετικά με όλα τα παραπάνω. Σύμφωνα με τον ίδιο, ρωτήθηκε αν η Activision είχε εξετάσει το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει το Call of Duty στο Switch, πριν από το λανσάρισμα της κονσόλας το 2017, πράγμα που δεν τον άφηνε αδιάφορο.

Ο Kotick είπε χαρακτηριστικά, “έκανα μεγάλο λάθος. Μόλις είδα την κονσόλα του Nintendo Switch, κατάλαβα το λάθος μου καθώς ήταν κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με το Wii. Η αλήθεια είναι πως ήμουν δύσπιστος σχετικά με το Switch, κυρίως λόγω της φορητότητας, όμως διαψεύστηκα παταγωδώς μετά την κυκλοφορία του.

Το Φεβρουάριο, η Microsoft υπέγραψε μια δεκαετή συμφωνία παραχώρησης του Call of Duty στις κονσόλες της Nintendo, συμπεριλαμβανομένης της “ίσης μεταχείρισης” σε επίπεδο περιεχομένου και λειτουργιών με το Xbox. Βέβαια, αυτό θα καταστεί χρήσιμο σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η εξαγορά της Activision Blizzard.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*