Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Brock Lesnar αφαιρέθηκε από το WWE SuperCard μετά από αγωγή εναντίον του Vince McMahon

*
Ο αστέρας του WWE, Brock Lesnar αφαιρέθηκε από το παιχνίδι για φορητές συσκευές WWE SuperCard, μετά από μια πρόσφατη αγωγή. Η μήνυση κατατέθηκε εναντίον του πρώην επικεφαλής του WWE, Vince McMahon, από την πρώην υπάλληλο της εταιρείας, Janel Grant, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι το θύμα σεξουαλικής επίθεσης και εμπορίας. Παρά το γεγονός ότι δεν αναφέρεται ονομαστικά στην αγωγή, ένα μέρος της κάνει λόγο για ένα πρώην πρωταθλητή του UFC και του WWE Champion, στον οποίο η Grant προσφέρθηκε ως "σεξουαλικό δώρο" από τον McMahon, ενάντια στη θέλησή της. Ο τελευταίος αρνείται κάθε κατηγορία.

Ο μόνος πρώην πρωταθλητής του WWE και του UFC που ταιριάζει στην περιγραφή είναι ο Brock Lesnar. Οι παίκτες του WWE SuperCard αναφέρουν ότι όλες οι κάρτες του έχουν αφαορεθεί από τον τίτλο και δεν είναι πλέον δυνατή η χρήση τους σε οποιοδήποτε mode.


Μένει να δούμε αν θα υπάρξει παρόμοια εξέλιξη και με το WWE 2K24. Εκεί ο Brock Lesnar δεν υπάρχει απλά στο roster, αλλά και στο εξώφυλλο, μαζί με άλλους αστέρες όπως ο John Cena και ο The Undertaker. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*