Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O CEO της EA βλέπει τη δημιουργική AI ως εργαλείο ανάοπτυξης και δημιουργίας εσόδων

*
Φαίνεται ότι, ο CEO της Electronic Arts, Andrew Wilson επιθυμεί το μέλλον της εταιρείας να διαμορφωθεί με βάση τα πλεονεκτήματα που μπορεί να προσφέρει η δημιουργική τεχνητή νοημοσύνη. Μιλώντας στο Media & Telecom Conference της Morgan Stanley, ο Wilson είπε ότι η πρόοδος σε αυτόν τον τομέα της τεχνολογία επιτρέπει στην EA να δημιουργήσει ακόμα πιο πλούσιο και προσωποποιημένο περιεχόμενο με ταχύτερους ρυθμούς.

"Η μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε συνδυασμό με βαθύτερες, πιο καθηλωτικές εμπειρίες, θα οδηγήσουν σε σημαντική επέκταση του κοινού τα επόμενα χρόνια και θα προσφέρουν μια ευκαιρία ανάπτυξης πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων", σημείωσε.


Ο Wilson συμπλήρωσε ότι στο παρελθόν ίσως χρειάζονταν έξι μήνες για να δημιουργηθεί ένα στάδιο σε ένα παιχνίδι. Τους τελευταίους μήνες η περίοδος αυτή έχει συρρικνωθεί σε έξι εβδομάδες και στο μέλλον δεν αποκλείεται να "κατέβει" στις έξι ημέρες. Και ενώ το FIFA 23 έχει 12 run cycles για το πως οι παίκτες κινούνται στους αγώνες, στο EA Sports FC 24 υπάρχουν 1.200 με τη βοήθεια του δημιουργικού AI. Ελπίζει πως μέσα στην επόμενη πενταετία, με αυτά τα εργαλεία, οι επιδόσεις του τμήματος ανάπτυξης θα αυξηθούν κατά 30%, η βάση των 700 παικτών θα αυξηθεί κατά τουλάχιστον 50% και αυτοί θα ξοδεύουν 10% - 20% περισσότερα χρήματα για αγορές εντός των παιχνιδιών.

Η γνώμη του Wilson για την τεχνητή νοημοσύνη είναι ότι αποτελεί το "Ιερό Δισκοπότηρο" των developers. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*