Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O CEO της Epic Games παραδέχεται το προφανές...

*
Μετά από αρκετές απολύσεις και συμφωνίες αποκλειστικότητας, επιβεβαιώθηκε πως το Epic Games Store δεν είναι κερδοφόρο μετά από 5 χρόνια λειτουργίας. Ο CEO της Epic Games Tim Sweeney παραδέχεται πως το launcher της έχει ελλειπή στοιχεία quality of life και προσβασιμότητα σε σχέση με το Steam και αυτό το κάνει τη λιγότερο δημοφιλή επιλογή.

Σε ένα podcast με το Lex Fridman, ο Sweeney δήλωσε πως το launcher της Epic Games πρέπει να βελτιωθεί για να συναγωνιστεί το Steam. Ελπίζει η εταιρία να εστιάσει περισσότερο σε βελτιώσεις Quality of Life παρά να επενδύσει περισσότερο στη διαφήμιση της πλατφόρμας. Σκοπός της ομάδας είναι να κάνει το launcher πιο εύκολο και διασκεδαστικό.


Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει πραγματικά η Epic Games.

Επιστήμονες συνδέουν δημοφιλή οικιακή συσκευή με την εμφάνιση καρκίνου, υψηλότερος ο κίνδυνος σε παιδιά

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*