Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο CEO της Microsoft θα ήθελε να ξεφορτωθεί τις αποκλειστικότητες των κονσολών

*
Ο CEO της Microsoft, Satya Nadella λέει ότι πολύ θα ήθελε να ξεφορτωθεί τις αποκλειστικότητες των κονσολών. Ο Nadella μίλησε κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενη δικαστικής διαμάχης της Micorsoft με την FTC και δήλωσε την αντιπάθειά του για τις αποκλειστικότητες.

"Αν ήταν στο χέρι μου, πολύ θα ήθελα να ξεφορτωθώ τις αποκλειστικότητες των κονσολών, αλλά δεν είναι κάτι που αποφασίζεται από εμένα", είπε ο Nadella.


"Ειδικά ως ένας παίκτης με χαμηλό μερίδιο, σε μια αγορά όπου η κυρίαρχη εταιρεία έχει ορίσει τον ανταγωνισμό με τη μορφή των αποκλειστικοτήτων, οπότε ζούμε σε αυτόν τον κόσμο... δεν έχω καμία συμπάθεια για τον κόσμο αυτόν".

Προφανώς, η κυρίαρχη εταιρεία είναι η Sony, με αποκλειστικότητες όπως τα The Last of Us, Spider-Man, God of War και Horizon. Η φιλοσοφία του Nadella είναι η κυκλοφορία του software σε όσο το δυνατό πιο πολλές πλατφόρμες, καθώς αυτή είναι η Microsoft που γνωρίζει.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*