Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O CEO της Take-Two δηλώνει πως η τιμή του Red Dead Redemption είναι εύστοχη εμπορικά

*
O πρόεδρος και CEO της Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, υπερασπίστηκε την απόφαση της εταιρείας να τιμολογήσει $50 το επερχόμενο port του Red Dead Redemption στα PlayStation 4 και Nintendo Switch.

Ο τίτλος έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 17 Αυγούστου 2023, με φυσική έκδοση να έρχεται στις 13 Οκτωβρίου 2023. Ο τίτλος θα κοστίζει $49.99 και θα περιέχει το Undead Nightmare DLC.
H IGN έκανε την ερώτηση για την τιμή στον Zelnick, εστιάζοντας μάλιστα στο γεγονός πως ο τίτλος είναι ήδη διαθέσιμος σε κονσόλες Xbox μέσω backwards compatibility, έναντι $29.99 με το DLC να κοστίζει $9.99.


Ο Zelnick στην ερώτηση, απάντησε: «Απλά πιστεύουμε πως αυτή είναι η σωστή τιμή εμπορικά».
Στην συνέχεια, η αντιπρόεδρος οικονομικών της εταιρείας, Hannah Sage, δήλωσε πως οι εκδόσεις των PlayStation 4 και Nintendo Switch θα περιέχουν και το Undead Nightmare, το οποίο ήδη είναι από μόνο του ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, άρα αισθάνονται πως είναι πολύ καλή τιμή για τους καταναλωτές, αφού έρχεται και σε bundle για πρώτη φορά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*