Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο CEO της Unity δέχεται πυρά λόγω κριτικής προς developers

*
Ο CEO της Unity και πρώην στέλεχος της ΕΑ, John Riccitiello δέχεται σκληρή κριτική για τα σχόλιά του ενάντια σε mobile developers που δεν έχουν ως προτεραιότητα να “αρμέξουν” με τεχνικές monetization τους τίτλους τους.

Ο Riccitiello κατηγόρησε αυτή την κατηγορία των developers. Σύμφωνα με δηλώσεις του: “Ένα πολύ μικρό μερίδιο της βιομηχανίας των video games δουλεύει με αυτό τον τρόπο. Κάποιοι από αυτούς είναι από τους αγαπημένους μου ανθρώπους για να μαλώνω. Είναι πανέμορφοι, αγνοί και εξαιρετικοί άνθρωποι. Επίσης, είναι εντελώς ηλίθιοι.”


Φυσικά, η τελευταία ατάκα συζητήθηκε και δέχθηκε σκληρή κριτική, ιδιαίτερα στο Twitter. Ο θυμός προς το πρόσωπο του Riccitiello επανήλθε στο προσκήνιο μετά από ανακοίνωση της Unity πως θα εξαγοράσει την Ironsource, μια εταιρεία που εστιάζει στον σχεδιασμό στρατηγικής για monetisation τίτλων σε smart devices μέσω διαφημίσεων. H ανακοίνωση αυτή έγινε δύο εβδομάδες μετά το ρεπορτάζ πως η Unity απέλυσε 263 υπαλλήλους με την αφορμή πως η εταιρεία “ανασχεδιάζει τις προτεραιότητές της”.

Ο Riccitiello δήλωσε επίσης, πως η βιομηχανία των video games στον χώρο των smart devices έχει αλλάξει. Πιστεύει πως το σημερινό μοντέλο έχει ενσωματωθεί στην φιλοσοφία πολλών μέσων και ο ίδιος το σέβεται.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*