Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O COO της Saber Interactive ενημερώνει για την κατάσταση ανάπτυξης τριών τίτλων μετά τις αμφιβολίες λόγω την πώληση της

*
Ο Tim Willits, COO της Saber Interactive, επιβεβαίωσε μέσω μιας δημοσίευσης στο X/Twitter πως τα Warhammer 40,000: Space Marine 2, John Carpenter's Toxic Commando και Jurassic Park: Survival βρίσκονται ακόμα υπό ανάπτυξη. Η παραπάνω δημοσίευση έγινε για να σβήσει οποιαδήποτε αμφιβολία που δημιούργησε η πώληση της ομάδας ανάπτυξης από την Embracer Group.

Συγκεκριμένα, ο Willits έγραψε: "Έχω δεχθεί πολλές ερωτήσεις που αφορούν τη κατάσταση μερικών τίτλων που ανακοινώθηκαν τώρα που η Saber δεν ανήκει στην Embracer. Είμαι χαρούμενος να επιβεβαιώσω πως ακόμη δουλεύουμε σε τίτλους όπως το Warhammer 40,000: Space Marine 2, John Carpenter's Toxic Commando και Jurassic Park: Survival. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τα παιχνίδια αυτά και ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*