Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Cory Barlog teasάρει τους fans για την κυκλοφορία του God of War: Ragnarok

*
Οι φήμες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του God of War: Ragnarok συνεχίζονται και ο creative director της Sony Santa Monica αποφάσισε να teasάρει τους παίκτες.

Την αρχή πάντως έκανε ο David Jaffe , director του Twisted Metal αλλά και του God of War, που μέσω post στο Twitter έγραψε ότι έχει ακούσει πολλά και διάφορα αλληλοσυγκρουόμενα σχετικά με το λανσάρισμα του παιχνιδιού. "50/50 σε αυτό το σημείο. Άραγε πότε θα ανακοινώσουν την ημερομηνία".


Τη σκυτάλη πήρε ο Cory Barlog, με ένα post που παρατίθεται στο τέλος του άρθρου.

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες για τον τίτλο διαδέχονται κυριολεκτικά η μία την άλλη. Άλλοι υποτιθέμενοι insiders υποστηρίζουν ότι αναμένεται εντός του 2022 και άλλοι ότι δεν θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων πριν το 2023. Όπως και να 'χει, μόνο η Sony γνωρίζει.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*