Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο creative director Lars Gustavsson αποσύρεται από την DICE

*
O Lars Gustavsson, creative director της σειράς Battlefield αποσύρεται από την DICE, με βάση ανακοίνωση του Byron Beede, SVP, General Manager της σειράς.

Σύμφωνα με τον Byron Beede την θέση του θα αναλάβει μια νέα ομάδα που απαρτίζεται από τους Vince Zampella και Rebecka Coutaz της DICE, τον Christrian Grass της Ripple Effect Studios και τον Alex Seropian της Industrial Toy. Ο στόχος της νέας ομάδας θα είναι ο συντονισμός πολλαπλών studios με σκοπό την ανάπτυξη ενός σύμπαντος για το Battlefield. Στα νέα πλάνα για το μέλλον του Battlefield θα προστεθεί και ο βετεράνος της σειράς Halo, Marcus Lehto με το νέο του studio, Ridgeline Games ώστε να βοηθήσει την ομάδα στην ανάπτυξη για το κομμάτι του campaign.

Ο Lars Gustavsson, με παρατσούκλι το “Mr Battlefield” συμμετείχε στην ανάπτυξη του Battlefield από τα πρώτα χρόνια του, σημειώνονται πάνω από 20 έτη ενεργής συνεισφοράς στο έργο της Electronic Arts.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*