Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O creative lead του Baldur's Gate III προτείνει το πρώτο σας playthrough να είναι με custom character

*
Λίγο έμεινε για την επίσημη κυκλοφορία του Baldur's Gate III και ο ιδρυτής της Larian Studios και Game Creative Lead Swen Vincke έδωσε μερικές συμβουλές για το τι χαρακτήρα (origin ή custom) να διαλέξετε για το πρώτο σας playthrough.

Σε συνέντευξή του στο Dropped Frames, ο Vincke δήλωσε: "Προτιμώ να φτιάχνω έναν custom character και να ανακαλύπτω τους συντρόφους μου. Νομίζω πως η προέλευση του κάθε χαρακτήρα παίζει ρόλο όταν ξαναπαίζει κάποιος το παιχνίδι".


Όπως και σε προηγούμενους τίτλους της Larian Studios, έτσι και στο Baldur's Gate III οι custom characters έχουν τις δικές τους επιλογές διαλόγου και ιστορία ανάλογα τις επιλογές του παίκτη.

Βέβαια, ο Vincke δήλωσε πως δεν είναι καθόλου κακό κάποιος να ξεκινήσει με origin character. "Δεν είναι κακό το να διαλέξεις κάποιον origin. Αλλά ο ρόλος του origin system είναι ανάλογα που τοποθετείς την κάμερα. Σε ποιανού το κεφάλι θα την βάλεις;", αναφέρει.

Θυμίζουμε πως το Baldur's Gate III θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*