Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δεύτερος πρόεδρος της Naughty Dog, Evan Wells, αποσύρεται στο τέλος της χρονιάς

*
Ο δεύτερος πρόεδρος της Naughty Dog, Evan Wells, ανακοίνωσε πως στο τέλος του 2023 αποσύρεται από την εταιρεία. «Η συνεργασία μου με την ομάδα ήταν εξαιρετική, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη για όλα όσα έμαθα», σημείωσε στο μήνυμά του ο Wells και συμπλήρωσε πως «η συνεργασία με τα PlayStation Studios ήταν απόλαυση. Ποτέ δεν θεώρησα δεδομένη τη δυνατότητα να με περιτριγυρίζομαι από τέτοια δημιουργικότητα και ταλέντο. Είμαι ευγνώμων για όλα, το παρελθόν και το παρόν, για όλα όσα έμαθα. Είδα το στούντιο να μεγαλώνει από τα 14 άτομα του Crash 3 το 1998 στα 400 άτομα του σήμερα. Δεν υπάρχει ποτέ η κατάλληλη στιγμή να σταματήσεις κάτι αλλά είμαι σίγουρος ότι αφήνω το στούντιο στα καλύτερα χέρια. Ο Neil (Druckmann) και η υπόλοιπη ομάδα ηγεσίας είναι οι κατάλληλοι για να βεβαιώσουν ότι η Naughty Dog θα συνεχίσει να οδηγεί τη βιομηχανία. Όχι μόνο για τα παιχνίδια που φτιάχνουμε, αλλά για το περιβάλλον στο οποίο τα φτιάχνουμε». Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση του Wells εδώ.



Η εξέλιξη αυτή φέρνει και αναδιάρθρωση στην Naughty Dog και ο Neil Druckmann ανακοίνωσε τις νέες θέσεις των στελεχών σε ένα μακροσκελές post που μπορείτε να βρείτε εδώ. Σημείωσε δε για την αποχώρηση πως ο Wells θα λείψει στην ομάδα και πως ήταν σημαντικός για την ανάπτυξη της Naughty Dog. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*