Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός της σειράς The Sims, Will Wright δημιουργεί metaverse blockchain game (video)

Ο Will Wright, ο θρυλικός δημιουργός του SimCity και της σειράς The Sims, μίλησε για τα σχέδιά του σχετικά με ένα metaverse game. Το project έχει την ονομασία Voxverse θα επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν και να πουλάνε γη, χρησιμοποιώντας cryptocurrency και άλλα παρόμοια μέσα, που στη συνέχεια θα μετατρέπονται σε αντικείμενα προς πώληση. Σε συνεργασία με τη Lauren Elliot, συνδημιουργό του Carmen Sandiego έχουν ιδρύσει μια startup που δραστηριοποιείται στον τομέα του blockchain, μαζί με τους δημιουργούς της Unity engine και την πλατφόρμα NFT, Gala Games.

Εκτός από τη συμμετοχή του Wright, είναι δύσκολο σε αυτό το σημείο να διακρίνει κανείς μεγάλη διαφορά μεταξύ αυτού το project και άλλων προσπαθειών
δημιουργίας ενός εικονικού κόσμου που βασίζεται σε blockchain.


Όπως υποδηλώνει το όνομά του, το VoxVerse θα χρησιμοποιεί ψηφιακούς συλλεκτικούς χαρακτήρες Vox που πωλούνται από την Gala ως NFTs. Όμως ο Wright είπε ότι επικεντρώνεται στην οικοδόμηση ενός κόσμου blockchain, όπου οι παίκτες μπορούν να κάνουν συναλλαγές με ασφάλεια.

"Πραγματικά, δεν θέλω να ασχοληθώ με την πώληση NFTs», είπε ο Wright. "Δεν με νοιάζει πώς το κάνεις. Θέλω να έχω ασφαλείς συναλλαγές για τους δημιουργούς περιεχομένου".

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα προβλέπει ότι οι παίκτες θα μπορούν να μεταμορφώνουν τα δικά τους starter objects σε αυτοκίνητα, καναπέδες και άλλα παρόμοια. Αλλά και αυτά στη συνέχεια θα μπορούν να πατενταριστούν με σκοπό το κέρδος.

Ο Wright το παρομοιάζει με την οικονομία των δημιουργών των Sims και υποστηρίζει ότι αυτό μπορεί να προσφέρει ένα πιο δίκαιο μοντέλο εσόδων για όσους πουλάνε τα αντικείμενά τους σε άλλους. Ωστόσο, η πληρωμή δεν είναι το συνολικό ζητούμενο, επαναλαμβάνει:

"Με ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να προσελκύσω ένα εκατομμύριο χρήστες σε ένα παιχνίδι free to play, παρά, ξέρετε, 10.000 πλούσιους, αν και θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους πλούσιους", σημείωσε ο Wright.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*