Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός του Dead Space θα αποκαλύψει σύντομα λεπτομέρειες για το νέο παιχνίδι τρόμου που ετοιμάζει

*
Ο Glen A. Schofield, δημιουργός του αρχικού Dead Space και CEO της Striking Distance, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter, με τον ίδιο να φοράει μια mocap suit, λέγοντας ότι είναι η αγαπημένη του στιγμή όταν δημιουργεί ένα παιχνίδι και ότι σύντομα θα έχει περισσότερες πληροφορίες να μοιραστεί μαζί μας. Όπως φαίνεται λοιπόν θα έχουμε νέα για το The Callisto Protocol από την Striking Distance και τον Glen A. Schofield που είχε ανακοινωθεί στα The Game Awards τον Δεκέμβριο 2020, με την εταιρεία να είχε προγραμματίσει την κυκλοφορία του παιχνιδιού για φέτος.

Πρόκειται για ένα story-driven survival horror game, που διαδραματίζεται σε μια αποικία φυλακών με όνομα Callisto, στον πλανήτη Δία το έτος 2320. Μένει να δούμε αν τελικά ο τίτλος θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί ή το λανσάρισμα του πάρει αναβολή για αργότερα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*