Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός του Football Manager υπερασπίζεται το Xbox Game Pass

*
Μιλώντας στο Eurogamer, ο Miles Jacobson, επικεφαλής της Sports Interactive, που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη της σειράς Football Manager, υπερασπίστηκε το επιχειρηματικό μοντέλο του Game Pass, εκφράζοντας την αντίθεσή του με τις πρόσφατες δηλώσεις του Jim Ryan. O Jacobson λέει ότι κάθε studio έχει διαφορετική άποψη γιατί δεν αποδίδουν το ίδιο όλα τα παιχνίδια σε κάθε κατάσταση.

"Με την επιτυχία των κυκλοφοριών μας στο Game Pass για Xbox και PC, φέτος επαναφέραμε το Football Manager Touch για το Apple Arcade και λανσάραμε το FM23 Console στο PlayStation 5, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μας".


"Το γεγονός είναι ότι το Game Pass και το Apple Arcade έφεραν νέο κοινό στο franchise που είχε παίξει ποτέ πριν. Είμαι αρκετά σίγουρος για τα παιχνίδια μας ώστε να πιστεύω ότι θα έχουμε τώρα αυτούς τους παίκτες για πολύ καιρό, σε όποιες πλατφόρμες κι αν βρισκόμαστε. Από οικονομική άποψη, είναι λογικό. Δημιουργικά, είναι λογικό".

Όπως εξήγησε ο Jacobson, οι συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το Game Pass ήταν, αν μη τι άλλο, μια ομόφωνα θετική εμπειρία για το studio. "Κάθε studio πρέπει να λαμβάνει αποφάσεις μόνο του, αλλά δεν κατανοώ κάποια από τα αποσπάσματα που διαβάζω από άλλα studios και τις καταθέσεις. Δεν το βλέπω αυτό στην επιχείρησή μας. Είναι πολύ ξεκάθαρο για εμάς", κατέληξε.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*