Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημιουργός του Super Smash Bros. λέει πως θα χρειαστεί χρόνος για τον επόμενο τίτλο της σειράς

*
Ο Masahiro Sakurai, δημιουργός και chief developer της σειράς Super Smash Bros., μίλησε για το μέλλον του franchise, αλλά και για τον ρόλο που θα παίξει ο ίδιος σε αυτό.

Στο παρελθόν ο Sakurai έχει μιλήσει για την πιθανότητα αποχώρησής του από το τιμόνι του Super Smash Bros., ενώ το 2021 συζήτησε και το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει σύντομα την καριέρα του στη βιομηχανία του gaming. Παρόλα αυτά, η τελευταία του συνέντευξη δείχνει πως ο σπουδαίος developer μάλλον άλλαξε γνώμη.

Μιλώντας για τον ενδεχόμενο τίτλο που θα διαδεχτεί το Super Smash Bros. Ultimate του 2018, ανέφερε την περίπτωση αλλαγής του επικεφαλής του development team που αναπτύσσει το συγκεκριμένο IP της Nintendo. Όμως, ακόμα κι έτσι, δε θεωρεί πως θα βρεθεί εύκολα ο αντικαταστάτης του, ειδικά στο άμεσο μέλλον. Κάτι που σημαίνει πως, εφόσον ξεκινήσει η ανάπτυξη ενός νέου τίτλου, ο Sakurai θα επιστρέψει στα συνηθισμένα του καθήκοντα.


Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη ότι το sequel του Super Smash Bros. Ultimate θα καθυστερήσει περισσότερο από το αναμενόμενο, καθώς θα πρέπει να βρεθεί ένας έξυπνος τρόπος να διαφοροποιηθεί από τον προκάτοχό του, που σήμερα αποτελεί το πιο πλήρες κεφάλαιο του franchise. Φαίνεται λοιπόν πως απέχουμε αρκετά χρόνια από την επόμενη κυκλοφορία της σειράς.

Καταλήγοντας, ο Sakurai δήλωσε πως θα ήθελε να συνεχίσει τη συνεργασία του με τη Nintendo για όσο περισσότερο μπορεί, βάζοντας τέλος στα σενάρια απόσυρσής του από την ενεργό δράση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Nintendo

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Nintendo

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    12+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*