Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O δημιουργός του The Settlers εργάζεται στο Pioneers of Pagonia (trailer)

Ο Volker Wertich, ο οποίος σχεδίασε το The Settlers, αποκάλυψε το νέο παιχνίδι city builder με τίτλο Pioneers of Pagonia, το οποίο έρχεται σε early access στο PC μέσα στο 2023.

Το Pioneers of Pagonia προσφέρει τα νησιά της Pagonia στους παίκτες, οι οποίοι θα μπορούν να εγκαθιδρύσουν την παρουσία τους σιγά σιγά μέσω παραγωγής, οικονομικής επέκτασης και εξερεύνησης, χρησιμοποιώντας τους πόρους που θα ανακαλύπτουν στον χάρτη του παιχνιδιού. Φυσικά, κάθε νησί έχει “όχι και τόσο φιλικούς” κατοίκους.


Ο Wertich εξηγεί πως σκοπός του είναι με τον νέο τίτλο να επιστρέψει στις ρίζες του city-building simulation. Τα νησιά θα έχουν χιλιάδες κατοίκους και το gameplay θα εμβαθύνει στην προσομοίωση της ανόδου ενός πληθυσμού στον κόσμο και την οικονομία.

Η ομάδα ανάπτυξης που συνεργάζεται με τον Wertich, Envision Entertainment, δήλωσε πως μπορούμε να περιμένουμε πάνω απο 40 διαφορετικά είδη κτιρίων και πάνω απο 70 είδη παραγωγής όταν ο τίτλος θα λανσαριστεί ως early access. Υπάρχει προγραμματισμένο και co-op mode, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να εξερευνούν τα νησιά της Pagonia συνεργατικά. Μπορείτε να δείτε το trailer της ανακοίνωσης παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*