Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο δημοφιλής PSP Emulator PPSSPP έρχεται στο iPhone

*
Μετά τις πρόσφατες αλλαγές της Apple στο App Store για τους emulators, ένα ακόμη δημοφιλές τέτοιο πρόγραμμα θα κινηθεί προς τα iPhone και ο λόγος για το PPSSPP. O γνωστός emulator του PSP αναμένεται να μπει στο App Store της Apple μέσα στη χρονιά, όπως σημείωσε ο developer του γνωστού προγράμματος σε νεότερο blog post του.

Σύμφωνα με τον Henrick Rydgard, αυτό εξαρτάται από το πως η ίδια η Apple ερμηνεύει τους ίδιους της τους κανόνες, καθώς η αμερικανική εταιρεία αναφέρει στους όρους πως πρέπει να παρέχονται links σε όλο το λογισμικό με δυνατότητα λήψης. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως οι χρήστες θα μπορούν να διαλέξουν τα UMD files τους και άρα τα downloads μπορούν να γίνουν εκτός περιβάλλοντος του ίδιου του app.


H ιστοσελίδα Mac Rumors επιβεβαίωσε ότι η Apple επιτρέπει στους emulators να «τρέχουν» ROMs που κατεβαίνουν από το διαδίκτυο, αρκεί η εφαρμογή να κάνει emulation μόνο σε retro κονσόλες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*