Ένα από τα παράπονα που είχαν οι εκπρόσωποι των εταιρειών από τα The Game Awards 2023, ήταν ότι δεν τους δόθηκε ο απαραίτητος χρόνος για να εκφωνήσουν τους λόγους που είχαν προγραμματίσει. Ένας από αυτούς που δεν μπόρεσε να πει όλα όσα ήθελε ήταν ο CEO της Larian Studios, Swen Vincke, με αφορμή τις διακρίσεις που έλαβε την περασμένη Παρασκευή το Baldur’s Gate 3 και όπως θα θυμάστε μια εξ' αυτών ήταν το The Game of the Year Award. Οι νικητές είχαν στη διάθεσή τους μόνο 30 δευτερόλεπτα για να προλάβουν να ευχαριστήσουν το κοινό και όλους όσους τους βοήθησαν να βραβευτούν. Ο Vincke ναι μεν κατόρθωσε να μιλήσει για ένα λεπτό, όμως και πάλι δεν πρόλαβε να πει όλα όσα ήθελε. Έτσι, προτίμησε ένα thred στο X, που μπορείτε να διαβάσετε με την άνεσή σας εδώ.
Όντως είχε να πει πολλά περισσότερα από όσα εμφανίστηκαν στο teleprompter των The Game Awards.Σούπερ προσφορά στην Ελλάδα: Πως θα πάρεις PS5 στα €280 και Nintendo Switch 2 στα €415!
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity