Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο director του BiοShock αποκάλυψε πως είχε στα σκαριά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της εταιρείας, που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει

*
O πρώην διευθυντής της Irrational Games, Ken Levine, υπεύθυνος για τη τεράστια επιτυχία της σειράς BioShock, αποκάλυψε πως παλιότερα η Irrational είχε καταπιαστεί με την ανάπτυξη ενός τίτλου που εν τέλει ακυρώθηκε, λέγοντας πως θα μπορούσε να είναι το καλύτερο παιχνίδι της εταιρείας.

Λίγες ημέρες πριν, ο λογαριασμός “Obscure Game Aesthetics” δημοσίευσε στο X (πρώην Twitter) μια σειρά από στιγμιότυπα του Division 9, ενός τίτλου που βρισκόταν στο στάδιο της ανάπτυξης από την Irrational Games. Ο Levine παρέθεσε σχόλιο κάτω από τη δημοσίευση χαρακτηρίζοντας το συγκεκριμένο project ως “το καλύτερο παιχνίδι που θα μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε, αν τα καταφέρναμε”.


To Division 9 βρισκόταν το 2005 στο στάδιο της ανάπτυξης από τους δημιουργούς του SWAT 4 και η θεματική του αφορούσε αποκάλυψη από zombies, όπου οι παίκτες θα προσπαθούσαν να συλλέξουν πόρους και να χτίσουν βάσεις για να επιβιώσουν. Σύμφωνα με πηγές, ο τίτλος είχε πολλά κοινά χαρακτηριστικά με το Left 4 Dead.

Εντωμεταξύ, ο Levine μαζί με την Ghost Story Games συνεχίζουν την ανάπτυξη του Judas, το οποίο έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία τον Μάρτιο του 2025. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*