Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο director του Dragon's Dogma 2 θελει να απομακρύνει τους παίκτες από το fast travel

*
Ο director του Dragon’s Dogma 2 ξεκαθαρίζει ότι το fast travel δεν είναι η μέθοδος μετακινήσεων που προτιμάει. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο IGN, o Hideaki Itsuno είπε ότι αν οι παίκτες επιλέξουν να χρησιμοποιούν το fast travel, αυτό είναι σημάδι ότι ο τίτλος δεν είναι διασκεδαστικός. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι developes θα πρέπει να κάνουν ελκυστικές τις μετακινήσεις με τους κλασσικούς τρόπους, για να μην θέλουν οι παίκτες να τις παρακάμψουν.

"Απλά δοκιμάστε το", είπε. "Το ταξίδι είναι βαρετό; Αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι πρόβλημα επειδή το παιχνίδι είναι βαρετό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι μετατρέψετε το ταξίδι διασκεδαστικό".


"Γι' αυτό τοποθετείτε τα πράγματα στη σωστή θέση για να τα ανακαλύψουν οι παίκτες ή να βρίσκετε μεθόδους εμφάνισης εχθρών που δημιουργούν διαφορετικές εμπειρίες κάθε φορά ή ωθούν τους παίκτες σε καταστάσεις όπου δεν ξέρουν υπάρχει ασφάλεια ή όχι δέκα μέτρα μπροστά τους".

Αν και το Dragon’s Dogma 2 θα έχει δύο επιλογές για fast travel, και οι δύο θα συνοδεύονται από προειδοποιήσεις για να κάνουν τον παίκτη να εξαρτάται λιγότερο από αυτές.

Οι παίκτες μπορούν να τηλεμεταφέρονται στα Port Crystals που βρίσκονται γύρω από την περιοχή, αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουν σπάνια αντικείμενα Ferrystone για να το επιτύχουν. Υπάρχουν επίσης Oxcart που διασχίζουν γρήγορα ορισμένες διαδρομές, αλλά μπορούν να πέσουν σε ενέδρα από εχθρούς κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Δίνοντας ένα παράδειγμα μιας κατάστασης που μπορεί να προκύψει από αυτό, ο Itusno εξήγησε: "Καθώς βρίσκεστε στο κάρο, μπορεί να βρείτε το μονοπάτι φραγμένο από goblins και να μην έχετε άλλη επιλογή από το να κατεβείτε και να συμμετάσχετε στη μάχη".

"Τότε, όπως το κάνετε, ένας Griffin μπορεί να σκαρφαλώσει και να καταστρέψει ολόκληρο το κάρο με ένα χτύπημα, αναγκάζοντάς σας να περπατήσετε την υπόλοιπη διαδρομή ενώ το καταριέστε".

Το Dragon's Dogma 2 αναμένεται στις 22 Μαρτίου 2024, για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*