Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο director του God of War Ragnarök θέλει να δημιουργήσει ένα παιχνίδι Castlevania (video)

Μια ενδιαφέρουσα δήλωση για τους fans του Castlevania έκανε ο direcor του God of War Ragnarök, Eric Williams καθώς θέλει να φτιάξει ένα παιχνίδι για τη σειρά της Konami, εάν του δοθεί η ευκαιρία.

Ο Eric Williams συμμετείχε στο πρόσφατο podcast του Kinda Funny Games, οπού μίλησε σχετικά με το πρόσφατο God of War Ragnarök. Ο Eric Williams εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη σειρά της Komani και ζήτησε από τους fans την βοήθεια τους για να καταφέρει τον στόχο του. Συγκεκριμένα, ο Eric Williams δήλωσε: “Εσείς μπορείτε να το πραγματοποιήσετε, γιατί έχετε κοινό από όλο τον κόσμο. Δεν ξέρω τι θα κάνω μετέπειτα, αλλά εάν κάποιος μου προσφέρει τα δικαιώματα για το Castlevania, θα ήθελα πάρα πολύ να το κάνω”.

Το Castlevania είναι ένα από τα franchises που η Konami έχει βάλει στο “ράφι”, με την πιο πρόσφατη κυκλοφορία να αποτελεί το Castlevania: Lords of Shadow 2 που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2014 από την Mercury Steam. Σίγουρα μια πιθανή επιστροφή του Castlevania δεν δείχνει απίθανη, καθώς η Konami έχει ανοίξει τους ορίζοντες της για να αναβιώσει τα διάσημα franchises της, με το επερχόμενο remake του Silent Hill 2 να αναπτύσσετε από την Bloober Team, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα.

Για περισσότερα, παρακολουθήστε το πρόσφατο podcast του Kinda Funny Games:


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*