Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Dolphin emulator των GameCube και Wii έρχεται στο Steam

*
O emulator των GameCube και Wii, Dolphin έρχεται στο Steam δωρεάν, σε έκδοση Early Access το δεύτερο τρίμηνο του 2023. Προς το παρόν μπορείτε να τον προσθέσετε στο wishlist σας και το λανσάρισμά του θα συνοδευτεί από ένα αναλυτικό άρθρο, που θα παραθέτει τις λειτουργίες του.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μιλήσουμε επιτέλους στον κόσμο για τους πειραματισμούς μας. Αυτό ήταν το προϊόν πολλών μηνών δουλειάς και ανυπομονούμε να το φέρουμε σύντομα στα χέρια των χρηστών!".


Ο emulator θα παρέχει βελτιώσεις όπως αυξημένη ανάλυση και υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης, δυνατότητα αποθήκευσης σε σημείο που επιθυμεί ο παίκτης και netplay για online gaming.

Η αναναπαραγωγή των όποιων παιχνιδιών επιτρέπεται εφόσον έχετε στην κατοχή σας τα νόμιμα αντίγραφά τους. Η σχετική δήλωση αποποίησης ευθύνης στο Steam αναφέρει: "Αυτή η εφαρμογή δεν συνοδεύεται από παιχνίδια. Πρέπει να έχετε ένα πρωτότυπο αντίγραφο οποιουδήποτε παιχνιδιού θέλετε να χρησιμοποιήσετε με το Dolphin".

«Θα επιστρέψτε σε μια εποχή του gaming πριν από την εμφάνιση των microtransactions και θα αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ποικιλόμορφη βιβλιοθήκη χιλιάδων τίτλων που κυκλοφόρησαν για αυτές τις κονσόλες σε διάστημα 15+ ετών. Το Dolphin Emulator επιτρέπει σε αυτά τα κλασικά παιχνίδια να ξαναγεννηθούν στη σύγχρονη εποχή με υποστήριξη για οθόνες 4K, μοντέρνα χειριστήρια και πολλά, πολλά άλλα. Όλα αυτά, με πλήρως ανοιχτό κώδικα και δωρεάν λήψη", αναφέρει η περιγραφή στο Steam.

"Το Dolphin Emulator δημιουργεί ένα εικονικό περιβάλλον στη συσκευή σας που θα μπορεί να τρέχει παιχνίδια τα οποία αναπτύχθηκαν για δύο από τις επαναστατικές κονσόλες της Big N. Ωστόσο, το ίδιο το Dolphin δεν παρέχει κανένα από τα παιχνίδια. Είναι απλώς ένα εργαλείο για την εκτέλεση αντιγράφων που έχετε αποκτήσει νόμιμα. Αφού τα μετατρέψετε σε μια συμβατή μορφή, θα μπορείτε να τα εκκινήσετε απευθείας στον εξομοιωτή."

Ο emulator θα επιτρέψει επίσης την πρόσβαση σε mods που δημιουργούνται από την κοινότητα των παικτών και θα είναι διαθέσιμος και στο Steam Deck.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*