Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ed Boon θέλει πρώτα να γιορτάσει την επέτειο της σειράς Mortal Kombat πριν την ανακοίνωση του επόμενου τίτλου

*
Το Mortal Kombat γιορτάζει και επίσημα τα 30 χρόνια ζωής και ο Ed Boon φαίνεται πως θέλει να απολαύσει τη στιγμή, πριν προχωρήσει στην ανακοίνωση του νέου παιχνιδιού της NetherRealm Studios.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του, στο Twitter o Ed Boon παρουσίασε υλικό με φωτογραφίες και βίντεο της σειράς ανά τα χρόνια, μέσα από τα παιχνίδια και τις ταινίες του Mortal Kombat. Αν και αρκετοί fans θα θέλανε την ανακοίνωση του νέου παιχνιδιού στην επέτειο της σειράς, ο Ed Boon ξεκαθάρισε πως θέλει να το γιορτάσει και μετά να προχωρήσει στην αποκάλυψη του επόμενο τίτλου.

Η σειρά Mortal Kombat έκανε ντεμπούτο, στις 8 Οκτωβρίου 1992 στα arcades, με τον πιο πρόσφατο τίτλο, Mortal Kombat 11 να έχει κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2019.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*