Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Elias Toufexis αποχαιρετά τον Adam Jensen της σειράς Deus Ex

*
O Elias Toufexis, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Adam Jensen στη σειρά Deus Ex, αποχαιρέτισε τον ρόλο μετά την ακύρωση του επόμενου παιχνιδιού του franchise.

"Ήθελα να έρθω εδώ και να πω ευχαριστώ για αυτή τη σελίδα, τα υπέροχα μηνύματά σας όλα αυτά τα χρόνια και τη συνεχή, απίστευτα ισχυρή υποστήριξή σας", έγραψε ο ηθοποιός στο Deus Ex reddit.


"Όσο για τον Jensen, λέμε αντίο, αλλά ελπίζω όχι τον οριστικό αποχαιρετισμό. Ίσως κάποιος άλλος αγοράσει την άδεια. Ίσως κάνουμε μια σειρά κινουμένων σχεδίων ή τελειώσουμε το παιχνίδι. Ο Elon Musk είναι μεγάλος θαυμαστής, νομίζω ότι έχει κάποια χρήματα. Κάποιος να τον ρωτήσει!".

Όσο για την κατάσταση που επικρατει αυτή την εποχή με τις συνεχείς απολύσεις στη βιομηχανία, ο Toufexis συμπλήρωσε:

"Οι εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε μια περίεργη θέση. Ελπίζω αυτό να διορθωθεί".

Στη συνέχεια, σε ξεχωριστό thread στο X, έγραψε:

"Το Deus Ex ακυρώθηκε. Το άλλο τεράστιο παιχνίδι στο οποίο έπαιζα και ή0μουν ακυρώθηκε και ένα τρίτο παιχνίδι στο οποίο έπαιζα και ήμουν director αναθεωρήθηκε και τώρα ξεκινά από το μηδέν, εντελώς νέα ομάδα. Ο κόσμος των βιντεοπαιχνιδιών είναι μια ζώνη καταστροφής αυτή τη στιγμή".

Επιπλέον, αναμένει και άλλες ακυρώσεις παραγωγών στις οποίες έχει συμμετοχή.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*