Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Elon Musk αποδοκιμάστηκε από το κοινό στον τελικό του τουρνουά Valorant

*
Ο Elon Musk, παραβρέθηκε στο Valorant Champions 2023 tournament που έγινε στο Kia Forum του Los Angeles, όπου χωρίς να το περιμένει αποδοκιμάστηκε με έντονο τρόπο από το κοινό.

Στις 27 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια του τελικού μεταξύ των Evil Geniuses και των Paper Rex, ο γνωστός τρισεκατομμυριούχος εμφανίστηκε σε ένα πλάνο της κάμερας. Τη στιγμή εκείνη, προς μεγάλη έκπληξη του ιδίου, το κοινό αποδοκίμασε την εμφάνιση του και την ίδια ακριβώς στιγμή το πλάνο άλλαξε απότομα για να δείξει την επανάληψη του αγώνα. Το συγκεκριμένο γεγονός ήταν τόσο έντονο που μπέρδεψε έναν από τους σχολιαστές, o οποίος αναφώνησε έκπληκτος: “Aπo πού προέρχεται αυτό, δεν μπορεί να ακούστηκε από εδώ μέσα”. Στη συνέχεια, το κοινό άρχισε να φωνάζει “φέρτε πίσω το Twitter” τη στιγμή ακριβώς που οι σχολιαστές αναφέρανε πως το κοινό επικεντρώθηκε πια στη ροή του αγώνα.


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν ο κωμικός Dave Chappelle (TERF) κάλεσε τον Elon Musk στη σκηνή συνέβη ακριβώς το ίδιο. Αυτή τη φορά δεν υπήρχε ο Chappelle, ή κάποιος άλλος οπαδός, με αποτέλεσμα ο Musk να βρεθεί εκτεθειμένος.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*