Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O επόμενος τίτλος του Hitman θα καθυστερήσει, σύμφωνα με την IO Interactive

*
Η IO Interactive ενημερώνει τους fans του Hitman, πως o επόμενος τίτλος της σειράς πρόκειται να καθυστερήσει αρκετά.

Παρόλο που η συγκεκριμένη εταιρεία ανάπτυξης σκοπεύει να συνεχίσει το franchise του Hitman, προς το παρόν, o κύριος τομέας δραστηριοτήτων της επικεντρώνεται σε νέο project που αφορά τον James Bond. Τον Ιανουάριο, η IO Interactive μετανόμασε το Hitman 3 του 2021 σε “Hitman World of Assasination” και συμπεριέλαβε υλικό από τις προηγούμενες κυκλοφορίες της σειράς, Hitman 1 και 2. Επίσης, πρόσθεσε ένα new game mode με τίτλο “Freelancer”, ένα single player mode με στοιχεία roguelike, στρατηγική σκέψη καθώς και ένα safehouse, το οποίο θα μπορείτε να διαμορφώσετε εσείς οι ίδιοι. O συνιδιοκτήτης και chief creative officer της IO Interactive, Christian Elverdam, δήλωσε σχετικά με το παραπάνω mode πως "οι παίκτες θα μπορούν να πειραματιστούν σε αυτό και θα απασχοληθούν αρκετά μέχρι να κυκλοφορήσει ο επόμενος νέος τίτλος της σειράς".


Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως “εχουμε στα χέρια μας ένα εξαιρετικό υλικό και συνεχίζουμε να πειραματιζόμαστε πάνω στις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει. Μετέπειτα, θα ήταν ωραίο να πούμε πως μετά από όσα μάθαμε, ευκαιρία να ξανασχεδιάσουμε ένα sandbox. Αυτή την στιγμή είμαστε πολύ μακριά από την κυκλοφορία ενός νέου Hitman χωρίς αυτό να σημαίνει πως η σειρά δεν θα επιστρέψει ξανά".

H ΙΟ Interactive αποκάλυψε στις 20 Νοεμβρίου του 2020 πως εργάζεται σε project που αφορά τον πράκτορα 007 και διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες. Το εν λόγω εγχείρημα καταπιάνεται με την ιστορία προέλευσης του James Bond και έχει τίτλο “Project 007”. Επίσης, τον περασμένο μήνα, η IO ανακοίνωσε πως εργάζεται σε ένα online fantasy RPG το οποίο βρίσκεται σε στάδιο της παραγωγής, στα studios της εταιρείας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*