Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Florida Joker ζητάει τώρα να υποδυθεί τον χαρακτήρα στο GTA 6 και δίνει πίστωση χρόνου

*
Ο "Florida Joker" τον οποίο γνωρίσαμε μέσω του trailer του GTA 6, αλλάζει την προσέγγισή του απέναντι στη Rockstar Games. Εκεί που ζητούσε $10 εκ. ως αποζημίωση, τώρα ζητάει από την εταιρεία να είναι αυτός ο οποίος θα "δανείσει" τη φωνή του στον αντίστοιχο χαρακτήρα του παιχνιδιού. Για άλλη μια φορά, ο Lawrence Sullivan επέλεξε το TikTok για να δημοσιοποιήσει το αίτημά του.

"GTA… πρέπει να μιλήσουμε", λέει ο Sullivan. "Δεν προσπαθώ να σας κάνω μήνυση, οπότε θα σας δώσω έναν ακόμα μήνα".


"Καλέστε με, αφήστε με να δώσω τη φωνή μου στον χαρακτήρα, δώστε μου μεγαλύτερο ρόλο στο παιχνίδι και δώστε μου λίγες ατάκες [...] ας γράψουμε ιστορία", συνέχισε ο Sullivan. Όπως και στο παρελθόν, ο Sullivan υποστηρίζει ότι το περιεχόμενο του GTA 6 που τον αφορά έστρεψε ακόμα περισσότερο την προσοχή του κόσμου στο παιχνίδι.

"Βλέπετε τι έκανα για το παιχνίδι. Φτιάξαμε νέα, φτιάξαμε τα ιστολόγια, όλοι με καλύπτουν." Στη συνέχεια, ο Sullivan προκάλεσε τη Rockstar να βρει οποιονδήποτε στην πολιτεία της Florida που θα μπορούσε αντ 'αυτού να θεωρηθεί ο "Florida Joker".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*