Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Geoff Keighley και τα The Game Awards εισβάλλουν στο Fortnite και ξεκινούν ψηφοφορία για το καλύτερο νησί της χρονιάς (video)

Το Fortnite θα γιορτάσει τη φετινή διεξαγωγή των The Game Awards, δίνοντας στους παίκτες τη δυνατότητα να ψηφίσουν τον νικητή του Best Creator Made Fortnite Island of the Year. Το νέο update του battle royale της Epic θα προσθέσει ένα hub world, στο οποίο οι παίκτες θα καταθέτουν τις ψήφους τους για το καλύτερο νησί της χρονιάς. Καθώς το εξερευνούν, θα μπορούν να ψηφίσουν μεταξύ 10 νησιών, να συλλέξουν αγάλματα των The Game Awards και να κερδίσουν επιπλέον XP.

Το εν λόγω update αποτελεί δημιουργία των Nighttimes και Studio 568, με τον Geoff Keighley (που είναι και δημιουργός των βραβείων) να δηλώνει ότι “από τότε που παρουσίασα το Live From Risky Reels στο Fortnite το 2019, σκεφτόμουν τρόπους για να γιορτάσουμε τα The Game Awards μέσα από τα παιχνίδια που παίζουμε καθημερινά. Το νησί μας στο Fortnite είναι το πρώτο μας πείραμα σε αυτήν την κατεύθυνση και είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με το να βοηθήσω να αναδειχθεί αυτή η καταπληκτική κοινότητα σε ολόκληρο τον κόσμο”.

Ο κωδικός πρόσβασης για το The Game Awards Vote in Fortnite είναι 0853-1358-8532. Η ψηφοφορία είναι διαθέσιμη από τώρα, μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου. Στις 7 Δεκεμβρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής του Best Creator Made Fortnite Island of the Year.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*