Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Geoff Keighley υπόσχεται πολλές εκπλήξεις από την Gamescom 2022

*
Ο Geoff Keighley αναφέρθηκε στη διεξαγωγή της Gamescom 2022 κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο Twitter Spaces, υποσχόμενος πολλές ενδιαφέρουσες εκπλήξεις και ανακοινώσεις. Το Opening Night Live είναι το καθιερωμένο pre-show της μεγάλης γερμανικής διοργάνωσης με παρουσιαστή τον παραγωγό των The Game Awards, Keighley.

To event θα διεξαχθεί στις 25 Αυγούστου 2022 με μια παρουσίαση που θα περιλαμβάνει περισσότερους από 30 τίτλους και τη Natascha Becker του GameStar ως co-host. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Keighley στο Twitter Spaces, θα υπάρχουν πολλοί guest stars και αποκαλύψεις ολοκαίνουργιων τίτλων, με τη διάρκεια του event να υπολογίζεται στις δύο ώρες. Ανέφερε επίσης πως θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά υλικό από το gameplay του επερχόμενου Goat Simulator 3, αλλά και πληροφορίες για παιχνίδια του 2023 και μετέπειτα.

Η διεξαγωγή του Opening Night Live είναι προγραμματισμένη για τις 23 Αυγούστου, στις 20:30 (ώρα Ελλάδας), με ένα μισάωρο pre-show και ένα δίωρο main event. Η Gamescom 2022 θα πραγματοποιηθεί από τις 24 έως τις 28 Αυγούστου 2022.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*