Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O γνωστός DJ Dimitri Vegas θα είναι ο πρώτος μετά από καιρό Elusive Target του Hitman World of Assassination (trailer)

Ανακοινώθηκε ο πρώτος, μετά από καιρό, Elusive Target του Hitman World of Assassination και είναι ο πασίγνωστος DJ Dimitri Vegas. Η νέα αποστολή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη το Φθινώπορο του 2023.

Η ομάδα ανάπτυξης IO Interactive αναφέρει πως είναι χαρούμενη για την συνεργασία της με τον 'Ελληνα-Βέλγο DJ και δηλώνει πως η αποστολή θα είναι δωρεάν για όλους, ως μέρος της 25ης επετείου της IO Interactive.

Όσον αφορά τον στόχο, ο Dimitri Vegas θα εμφανιστεί στο παιχνίδι με το όνομα The Drop. Το μοντέλο και η φωνή του είναι βασισμένα στον ίδιο, ενώ το background του χαρακτήρα περιγράφεται ως "DJ-έμπορος ναρκωτικών που προσπαθεί να ελέγξει την σκηνή με το έναν τρόπο ή τον άλλο".

Το Hitman World of Assassination είναι διαθέσιμο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.


Δείτε παρακάτω το teaser trailer της αποστολής:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*