Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideki Kamiya λέει πως ίσως πάρει στον τάφο του το έπος της Bayonetta (video)

O συνιδρυτής της PlatinumGames και director των παιχνιδιών Bayonetta, Hideki Kamiya δηλώνει πως περιμένει η σειρά να συνεχίσει δίχως αυτόν. Από την άλλη εκφράζει την απογοήτευσή του επειδή δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει το όραμά του.

Σε ένα νέο video στο κανάλι του στο YouTube, είπε: "Όπως εξήγησα νωρίτερα, δούλεψα στα Bayonetta 1, 2, 3 και Origins. Έχω μιλήσει για αυτό σε διάφορες συνεντεύξεις, ότι η σειρά Bayonetta θα αποτελείται από συνολικά εννέα επεισόδια και ότι ήθελα να επεκτείνω το franchise ως το "Έπος της Bayonetta", αλλά φαίνεται ότι μπορεί να χρειαστεί να το πάρω μαζί μου στον τάφο".


"Είναι ντροπή. Δεν είναι ότι είμαι κάτοχος του Bayonetta IP, αλλά υποθέτω ότι αυτοί που είναι, πιθανότατα θα το συνεχίσουν".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*