Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima αναπολεί το P.T. στο Twitter, 7 χρόνια μετά από την ακύρωση του Sillent Hills

*
Οι fans των horror games και του Hideo Kojima θα θυμούνται σίγουρα το P.T. του 2014.

Το playable teaser του τότε αναμενόμενου Sillent Hills άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στους παίκτες που πρόλαβαν να το κατεβάσουν στο PlayStation 4, όμως ο πλήρης τίτλος δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Η ανάπτυξη του Sillent Hills ακυρώθηκε το 2015, τρία χρόνια μετά από τα ξεκινήματά της. Με την ακύρωση του project που θα επανέφερε τη σειρά Sillent Hills της Konami στις πιο… τρομακτικές ρίζες της, το P.T. αφαιρέθηκε από το PlayStation Store, κάνοντας αδύνατη ακόμα και την εκ νέου εγκατάστασή του. Κάτι που σημαίνει πως σήμερα μπορούν να το παίξουν μόνο όσοι δεν το διέγραψαν ποτέ από την κονσόλα τους.

Ο Kojima δημοσίευσε στο Twitter μια εικόνα από το artwork του P.T., γράφοντας πως πέρασαν 8 χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει πως βρισκόμαστε κοντά σε οποιουδήποτε είδους αναβίωση του P.T. ή του Sillent Hills, όμως η δημοσίευση αυτή ήταν αρκετή για να επαναφέρει ωραίες αναμνήσεις σε πολλούς παίκτες.


Γνωρίζουμε πως η Kojima Productions και η Xbox Game Studios συνεργάζονται για ένα ολοκαίνουργιο horror game. Κυκλοφορούν αρκετές φήμες σχετικά με την επιστροφή της σειράς Sillent Hills, αλλά αν δεν ανακοινωθεί κάτι επίσημα μπορεί να απέχει πολύ από την πραγματικότητα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*