Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima αποφάσισε να δημιουργήσει το Physint, αφότου συνειδητοποίησε ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν

*
Ο Hideo Kojima, ιδρυτής και CEO της Kojima Productions, μίλησε για την απόφαση να αναπύξει το action espionage game Physint, σε συνεργασία με τη Sony Interactive Entertainment.

"Αρρώστησα το 2020. Ήταν επίσης κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οπότε ήμουν άρρωστος και απομονωμένος καθ' όλη τη διάρκειά της. Έκανα ακόμη και εγχείρηση. Και σκέφτηκα, "Δεν μπορώ πια". Ήμουν στο χαμηλότερο επίπεδο και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω στο να φτιάχνω παιχνίδια. Έγραψα και διαθήκη. Και εκείνη τη στιγμή κατάλαβα ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν. Όμως, πέρυσι έκλεισα τα 60. Θα γίνω 70 σε δέκα χρόνια. Ελπίζω να μην πάρω ποτέ σύνταξη. Τούτου λεχθέντος, αν οι χρήστες το επιθυμούν τόσο πολύ, σκέφτηκα ότι πρέπει να αλλάξω λίγο τις προτεραιότητές μου. Εξακολουθώ να θέλω να κάνω νέα πράγματα, αλλά αποφάσισα να κάνω ένα παιχνίδι δράσης και κατασκοπείας".


Και συνέχισε, "Δέχομαι πολλά αιτήματα από το Hollywood για να κάνω ταινίες, αλλά τα έχω αρνηθεί. Επειδή έχω τη δική μου εταιρεία τώρα, δεν μπορώ να φύγω για ένα ή δύο χρόνια για να πάω να κάνω μια ταινία. Η εταιρεία θα κατέρρεε. Ήμουν σε δύσκολη θέση. Και μίλησα με τον Guillermo del Toro γι' αυτό. Και μου είπε, "Hideo, αυτό που κάνεις είναι ήδη ταινία. Συνέχισε έτσι ακριβως". Τα λόγια του με έσωσαν. Και δεδομένου ότι θα συνεργαστούμε με πολλούς δημιουργούς στην παραγωγή, αν και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα παιχνίδι, δεν θα είναι πολύ διαφορετικό από τις ταινίες". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*