Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima έκανε ο ίδιος το voice casting για το Death Stranding 2

*
Ο Hideo Kojima αποκάλυψε πως έκανε μόνος του voice casting για το Death Stranding 2, σε μια προσπάθεια να “στρατολογήσει” άτομα στα οποία μπορεί να βασίζεται και να μπορούν και τα ίδια να “πολεμήσουν” στο πλευρό του ισάξια.

Όπως δήλωσε και ο ίδιος στο Twitter δεν χρειάστηκε κάποιο κυνηγό ταλέντων ώστε να βρει τα κατάλληλα άτομα. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του “το τελευταίο διάστημα περνάω πολύ χρόνο με ηθοποιούς, με αποτέλεσμα να μην χρειάζομαι τη βοήθεια του διευθυντή διανομής για να βρω τους επαγγελματίες που χρειάζομαι. Στα πλαίσια της ανάπτυξης ενός παιχνιδιού μπορούν να προκύψουν πολλά προβλήματα κατά τη κινηματογράφηση και την ηχογράφηση των φωνών και διάφορες διορθώσεις ή αλλαγές αποτελούν μέρος της καθημερινότητας. Για το Death Stranding 2 έχω επιλέξει τα κατάλληλα άτομα που θα μπορούν να “πολεμήσουν” στο πλευρό μου”.


Στον εν λόγω τίτλο θα δούμε την επιστροφή των Norman Reedus, Léa Seydoux και Troy Baker καθώς και νέες προσθήκες μεταξύ των οποίων οι Elle Fanning και Shioli Kutsuna, μαζί με άλλους χαρακτήρες που δεν γνωρίζουμε ακόμη.

Σε μια άλλη δημοσίευσή του στο Twitter, ο Kojima μίλησε σχετικά με το casting που προορίζεται για την ιαπωνική μεταγλώττιση του παιχνιδιού. Είπε πως “οι ηχογραφήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά σκέφτομαι να αναζητήσω ηθοποιούς για την ιαπωνική μεταγλώττιση των νέων χαρακτήρων του Death Stranding 2. Τα τελευταία χρόνια, μελετώ τις μεταγλωττισμένες εκδόσεις διαφόρων anime (που δεν βλέπω συνήθως). Υπάρχουν και νέοι χαρακτήρες στο παιχνίδι και θα πρέπει να ξέρετε πως η επιλογή των ηθοποιών έχει ως βασικό κριτήριο την ισορροπία και τη “χημεία” που θα πρέπει να υπάρχει με το υπόλοιπο cast”.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*