Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima λέει ότι στο Death Stranding 2 αλλάζει η σημασία της λέξης strand

*
Η σημασία της λέξης "strand" έχει αλλάξει στο Death Stranding 2 και ο Hideo Kojima δηλώνει πως γι' αυτό ευθύνεται εν μέρει η πανδημία του COVID-19. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο αστέρι της J-Pop, Nocchi για λογαριασμό του περιοδικού Music Natalie, ο Kojima αναφέρθηκε στην ανάπτυξη του Death Stranding 2. Σχετικά με τη θεματολογία του sequel, ο επικεφαλής της Kojima Productions είπε ότι η σύνδεση είχε να κάνει με τη δικαιοσύνο, όμως μετά την πανδημία του COVID-19, οι εξ' αποστάσεων και άλλες ψευτο-συνδέσεις έγιναν πιο σημαντικές.

"Από την άλλη, ένιωθα ότι αυτή η ψευτο-σύνδεση από μόνη της δεν ήταν αρκετή για να επιτευχθεί η ολοκλήρωση στην ανθρώπινη ζωή. Ένιωθα ότι οι άνθρωποι έπρεπε να βγουν στον πραγματικό κόσμο".


"Η απομόνωση και η διάσπαση είναι συνεχείς και ο κόσμος αλλάζει δραματικά. Με την αδυναμία να επιστρέψουμε στην προηγούμενη κατάσταση του κόσμου, η σημασία της λέξης "strand" αλλάζει στο Death Stranding 2 καθώς σκεφτόμαστε ξανά για την ορθότητα".

Στη συνέχεια, ο Kojima εξήγησε το μήνυμα που υπάρχει στο τέλος του ενός και μοναδικού teaser που έχουμε παρακολουθήσει για το sequel. "Στο τέλος του teaser εμφανίζεται το μήνυμα "Should We Have Connected?" και αυτό είναι που θέλω να μεταφέρω στο 2".

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Kojima μιλά επίσης για τη μουσική του Death Stranding 2, εξηγώντας ότι, στο πρώτο παιχνίδι, η ομάδα "ήθελε να ενσωματώσει στοιχεία που δεν είχαν γίνει ποτέ σε παιχνίδια ή ταινίες πριν" και ότι "σκέφτονται να κάνουν περισσότερα νέα πράγματα στη συνέχεια". Αναφέρθηκε επίσης στα σχέδια για την επερχόμενη ταινία Death Stranding που ανακοινώθηκε τον Δεκέμβριο του 2022.

"Αν πρόκειται να γίνει ταινία, θέλω να είναι κάτι που μόνο η ταινία μπορεί να επιτύχει", λέει ο Kojima στη συνέντευξη, "άρα θα το κάνω εντελώς διαφορετικό".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*