Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima μιλά για τις θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον ίδιο και το horror game Abandoned

*
Μέσα από τα podcasts που κυκλοφορεί στο Spotify, ο Hideo Kojima σχολίασε τις φήμες περί ανάμειξής του στην ανάπτυξη του survival horror game Abandoned.

Σχετικά με το ίδιο το Abandoned, πέραν ενός σύντομου teaser, δεν έχουμε δει τίποτα. Ύστερα από πολλές καθυστερήσεις (που πλέον είναι επ’ αόριστον) και μια υπόσχεση για έναν playable πρόλογο, δε γνωρίζουμε κάτι ουσιαστικό για τον τίτλο της Blue Box Game Studios, ο οποίος ανακοινώθηκε τον Απρίλιο του 2021 ως αποκλειστικός για το PlayStation 5.

Στο επεισόδιο όπου προέβη στις συγκεκριμένες αναφορές και καθώς συνομιλούσε με τον Geoff Keighley, είπε πως αναρίθμητοι οπαδοί του στέλνουν φωτογραφίες του Hasan Kahraman, director του Abandoned, συνδυάζοντάς τες με κολάζ και deep fakes που συμπεριλαμβάνουν τον ίδιο. Ως γνωστόν, μεγάλη μερίδα χρηστών του Reddit επιχειρούν εδώ και μήνες να συνδέσουν τον Kojima με τον Hasan, φτάνοντας στο σημείο να εντοπίσουν μια παλιά εφαρμογή του δεύτερου με όνομα Personal Training (PT). Συνειρμικά και μόνο, έρχεται στο μυαλό το ακυρωμένο P.T. Έτσι, ξεκίνησε μια σωρεία φημών σχετικά με το αν η Blue Box Game Studios είναι ένα δημιούργημα του Kojima, αλλά και τι μπορεί να σημαίνει αυτό για το project Abandoned.

Ο Kojima συνέχισε λέγοντας πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το στούντιο και με την ανάπτυξη του Abandoned, δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει τον Hasan. Παρόλα αυτά, τον προέτρεψε να κυκλοφορήσει σύντομα το Abandoned, ώστε να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Μπορεί το τελευταίο σκέλος να φανεί ύποπτο στους λάτρεις των θεωριών συνομωσίας σχετικά με το gaming, όμως, για την ώρα τουλάχιστον, θα πρέπει να πιστέψουμε τον Kojima.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*