Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Hideo Kojima θέλει να διατηρήσει την Kojima Productions ως ανεξάρτητο studio

*
Ο Hideo Kojima θέλει να διατηρήσει την ανεξαρτησία της Kojima Productions, όπως δήλωσε μέσω του podcast του, Brain Structure.

Στο πρόσφατο επεισόδιο του podcast, ο Kojima μίλησε σχετικά με τις εξαγορές που συμβαίνουν στην βιομηχανία του gaming, αναφέροντας πως και η Kojima Productions έχει δεχτεί αντίστοιχες προτάσεις για εξαγορά, ωστόσο είναι κάτι που δεν σκοπεύει να κάνει μέχρι το τέλος της ζωής του.

Συγκεκριμένα, ο Hideo Kojima αναφέρει στο podcast: "Κάθε μέρα με πλησιάζουν εταιρείες, από όλο τον κόσμο με διάφορες προτάσεις για εξαγορά της εταιρείας μου. Ορισμένες από τις προτάσεις είναι αρκετά υψηλές, αλλά δεν είναι πως έχω ανάγκη τα λεφτά. Θέλω να φτιάχνω, αυτό που θέλω. Για αυτό δημιούργησα το studio. Όσο είμαι ζωντανός, δεν πρόκειται να δεχτώ τις προτάσεις αυτές".

Ο Kojima στο παρελθόν είχε διαψεύσει τις φήμες σχετικά με την εξαγορά της Kojima Productions από την Sony, μετά την εμφάνιση του Death Stranding σε banner του PlayStation Studios, δηλώνοντας πως: "Η Kojima Productions είναι και θα παραμείνει ένα ανεξάρτητο studio".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*