Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O Hiroki Totoki ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του προσωρινού CEO του PlayStation

*
Ο πρόεδρος της Sony, COO και CFO, Hiroki Totoki ανέλαβε και επίσημα τα καθήκοντα του πρσωρινού CEO του PlayStation. Είναι κάτι που είχε ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο του 2023, όταν ο πρώην πλέον CEO, Jim Ryan είχε κάνει γνωστό ότι η 20η Μαρτίου 2024 θα ήταν η τελευταία του ημέρα στο γραφείο.

Στις ευθύνες του Totoki προστέθηκε πλέον και η επίβλεψη των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του PlayStation, μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα αντικαταστήσει ως μόνιμος τον Jim Ryan. Εν τω μεταξύ, ο Totoki δεν περίμενε την τελευταία στιγμή για να ενημερωθεί διεξοδικά σχετικά με τις δραστηριότητες του PlayStation και έχει ριχτεί στα βαθιά εδώ και μερικές εβδομάδες. Μάλιστα επιθυμεί η Sony να ακολουθήσει επιθετική πολιτική όσον αφορά τα περιθώρια κέρδους της από το τμήμα των video games και για να επιτευχθεί αυτός, ένας τρόπος είναι η μεταφορά περισσότερων first party games σε PC. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*