Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Homelander και ο Peacemaker ίσως βρεθούν στο roster του επόμενου Mortal Kombat

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Windows Central, στο επόμενο Mortal Kombat ίσως δούμε τον Peacemaker από το DC Universe και τον Homelander από τη σειρά from comic books The Boys, ως μέρος του character pass.

Τις τελευταίες ημέρες, η Warner και NetherRealm έχουν ξεκινήσει τα σχετικά teasers, οπότε δεν αποκλείεται να πλησιάζει η ημέρα των αποκαλυπτηρίων.


Ο γνωστός dataminer, billbil-kun υποστηρίζει ότι το Mortal Kombat 1 βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PS5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC και Nintendo Switch. Η Standard Edition θα κοστίζει $69,99 για PlayStation και Xbox και $59,99 εκείνη για το Nintendo Switch. H Premium Edition θα έχει τιμή $109,99 και η Kollector’s $249,99.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*