Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jake Solomon των XCOM θέλει να ιδρύσει νέο στούντιο και να απομακρυνθεί από τα turn-based strategy games

*
Ο designer του Marvel’s Midnight Suns και της σειράς XCOM, Jake Solomon, ψάχνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, έχοντας ανακοινώσει την αποχώρησή του από τη Firaxis στις αρχές του 2023.

Τώρα, όπως σημειώνει ο ίδιος, στόχος του είναι η εύρεση μιας νέας πρόκλησης στην καριέρα του, αφού θέλει να απομακρυνθεί από την ανάπτυξη turn-based strategy games. Ο λόγος δεν είναι άλλος από την πεποίθησή του πως έδωσε ότι είχε να δώσει στο συγκεκριμένο είδος, έχοντας αφιερώσει τη ζωή του σε αυτό. Πλέον, δίχως να κατονομάζει το είδος τίτλων που θα ήθελε να δημιουργεί στο εξής, στρέφει το βλέμμα του στο επόμενο ονειρικό project του.

Για να το καταφέρει αυτό σκοπεύει να ιδρύσει ένα δικό του στούντιο. Ο Solomon θα προσπαθήσει να βρει την απαραίτητη χρηματοδότηση για τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας ανάπτυξης videogames, αναφέροντας πως ένα από τα πράγματα στα οποία θα ήθελε να δουλέψει είναι ένας τίτλος life simulation. Αυτήν την περίοδο αναζητά τους απαραίτητους πόρους, καθώς μελετά τη διαδικασία καταχώρησης επίσημου ονόματος για την εταιρεία του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*