Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jason Schreier του Bloomberg επιμένει πως δεν θα υπάρξει νέο Call of Duty το 2023

*
Η Activision Blizzard πρόσφατα ανακοίνωσε την οικονομική έκθεσή της για το τρίτο τρίμηνο του 2022 στους επενδυτές της. Στην έκθεση, υπάρχει μια πρόταση που αναφέρει πως θα κυκλοφορήσει κανονικά τίτλος Call of Duty το επόμενο έτος. Παρόλα αυτά, ο δημοσιογράφος Jason Schreier επιμένει πως δεν θα υπάρξει νέος τίτλος, αλλά DLC επί πληρωμή. Το απόσπασμα της έκθεσης είναι το εξής:

«Τα σχέδια για την επόμενη χρονιά περιλαμβάνουν τα πιο ισχυρά σχέδια μέχρι σήμερα για το Call of Duty live operation, την επόμενη πλήρη κυκλοφορία στην ετήσια σειρά blockbuster και ακόμη περισσότερες διαδραστικές και δωρεάν εμπειρίες σε όλες τις πλατφόρμες».


Φυσικά, ο όρος «επόμενη πλήρη κυκλοφορία στην ετήσια σειρά blockbuster» μπορεί να μεταφραστεί ως ο επόμενος μεγάλος τίτλος του franchise. Παρόλα αυτά, ο Schreier επιμένει στο αρχικό του ρεπορτάζ. Τον Φεβρουάριο του 2022, ο γνωστός δημοσιογράφος του Bloomberg είχε δηλώσει, πως για πρώτη φορά εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, η Activision θα σπάσει τον ετήσιο κύκλο λανσαρίσματος και δεν θα βγάλει καινούργιο Call of Duty στην αγορά.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter υποστήριξε πως η έκθεση αναφέρεται σε επί πληρωμή expansion για το Call of Duty: Modern Warfare 2. Επιπλέον, ανέφερε πως ο επόμενος μεγάλος τίτλος στο franchise του Call of Duty είναι προγραμματισμένος για το 2024 και πως το expansion του 2023 θα αναπτυχθεί από την Sledgehammer Games. Υποστηρίζει πως η απόφαση αυτή της εταιρείας στηρίζεται πίσω από την κακή - σε σχέση με άλλους τίτλους Call of Duty – πορεία που είχε το Call of Duty: Vanguard.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*