Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jim Ryan φέρεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα το Game Pass

*
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα Insider Gaming, ο Jim Ryan, CEO της Sony Interactive Entertainment, υποστηρίζει ότι η εταιρεία του δεν βλέπει ως μέρος του ανταγωνισμού το Game Pass, παρά τις ανησυχίες που εκφράζει για την ενδεχόμενη εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft. Μια από τις πηγές ανέφερε πως μέσα στον Δεκέμβριο ο Jim Ryan είχε μια συνάντηση με υπαλλήλους της εταιρείας, όπου απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον ανταγωνισμό.

Απαντώντας σε ερώτηση για το Xbox Game Pass, ο Jim Ryan φέρεται να είπε: "Όταν σκεφτόμαστε το Game Pass, βλέπουμε ότι τα νουμερά του μειώνονται. Όταν σκεφτόμαστε το Game Pass, μέσα σε δύο χρόνια έχουμε πουλήσει περισσότερα PS5 από τους συνδρομητές που έχουν συγκεντρώσει και αυτό το κάνουν για 6- 7 χρόνια. Εμείς έχουμε περίπου 50 εκ. συνδρομητές και αυτοί γύρω στα 20 εκ. όμως μπορούμε να κάνουμε ακόμα πολλά για να αυξήσουμε αυτό το νούμερο".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*