Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Jim Ryan πιστεύει πως τα live service games θα κυριαρχήσουν έναντι στις συνδρομές

*
Ο Jim Ryan σε συνέντευξή του στο GamesIndystry.biz μίλησε για το λανσάρισμα του ανανεωμένου PS Plus τον Ιούνιο, ωστόσο πιστεύει πως τα live service games θα γίνουν το κυρίαρχο μοντέλο.

"Πιστεύω πως το trend των live services θα συνεχίσει και αν κοιτάξουμε για ένα μοντέλο στην δική μας κατηγορία διασκέδασης, το οποίο υποστηρίζει την βιώσιμη δέσμευση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, τα live services games ταιριάζουν απόλυτα και σε καλύτερο βαθμό από τις συνδρομητικές υπηρεσίες".

Επιπλέον, αναφέρει: "Η σημασία των συνδρομών έχει ανέβει αρκετά τα τελευταία χρόνια. Ο αριθμός συνδρομητών στο PlayStation Plus από 0 το 2010 ανέβηκε στα 48 εκατομμύρια μέχρι τώρα. Και περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη αύξηση στις υπηρεσίες μας. Αλλά το μοντέλο του gaming είναι διαφοερικό από αυτό της μουσικής και του linear entertainment και δεν πιστεύω πως θα φτάσει στα επίπεδα του Spotify και του Netflix".

Θυμίζουμε πως η Sony σύμφωνα με ρεπορτάζ του Eurogamer θέλει να κυκλοφορήσει περισσότερα από 10 live service games πριν το Μάρτιο του 2026.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*