Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Johan Pilestedt σκέφτεται το επόμενο hit και αποσύρθηκε από τη θέση του CEO της Arrowhead

*
Η Arrowhead Games Studios, δημιουργός του Helldivers 2 απόκτησε νέο CEO. Στη θέση του Johan Pilestedt τοποθετήθηκε ο Shams Jorjani, πρώην chief business development officer της Paradox Interactive. Ο Pilestedt θα συνεχίσει ως chief creative officer και πρόεδρος της εταιρείας. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο GamesIndustry.biz, ο Pilestedt είπε ότι η απόφαση αυτή θα του δώσει περισσότερο χρόνο για να αφιερωθεί στην δημιουργία παιχνιδιών.

"Σκεφτόμουν το ταξίδι που θα ακολουθήσει για την Arrowhead, τα μελλοντικά παιχνίδια που θα δημιουργήσουμε και τη λειτουργία του οργανισμού πέρα από τους 120 περίπου προγραμματιστές που έχουμε αυτή τη στιγμή", είπε.


"Συνειδητοποίησα ότι η λειτουργία ενός οργανισμού με περισσότερα από 100 άτομα, όσο μεγάλος κι αν είναι αυτός… σημαίνει ότι θα [πρέπει να επιλέξω] μεταξύ της εμβάθυνσης της αγάπης μου για τη δημιουργία παιχνιδιών ή του επιχειρηματικού στίβου".

Ο Pilestedt εξήγησε ότι η τεράστια επιτυχία του Helldivers και η σχετική πίεση της λειτουργίας της επιχείρησης τον οδήγησαν να σκεφτεί την απομάκρυνση από τον ρόλο του CEO.

"Βρήκα λοιπόν στον Sams. Φάγαμε ένα μεσημεριανό γεύμα και τον ρωτήσαμε ότι αν ήθελα να ξανασκεφτώ τη διαχείριση του Arrowhead για την επόμενη δεκαετία και χρειαζόταν να προσλάβω έναν νέο CEO, θα τον ενδιέφερε;".

Ο Jorjani είπε: "Όταν μιλάς με δημιουργούς όπως ο Johan, δεν είναι σε φάση που θέλει να αποσυρθεί. Το Helldivers 2 δεν είναι το αποκορύφωμα της καριέρας του. Ας ελπίσουμε ότι είναι το τέταρτο καλύτερο παιχνίδι που κάνει ποτέ".

"Η Bethesda έχει τον Todd Howard, η Kojima Productions τον Kojima, η Remedy τον Sam Lake… αλλά όταν ρωτάς ποιος διευθύνει αυτές τις εταιρείες, ποιος είναι ο διευθύνων σύμβουλος… δεν μπορείς να κατονομάσεις τον ταπεινό υπηρέτη [γέλια] στα παρασκήνια", πρόσθεσε.

"Αυτό είναι λοιπόν το σκηνικό. Πώς μπορούμε να επιτρέψουμε στον Johan να κάνει περισσότερα Helldivers, και αυτό που φέρνω είναι μια σχετική δομή για αυτόν τον σκοπό". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*