Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

O John Cena είχε προτρέψει τη Nintendo να δημιουργήσει ένα νέο 2D Metroid

*
Ο αστέρας του WWE, John Cena φέρεται να πρoέτρεψε τη Nintendo να δημιουργήσει ένα νέο 2D Metroid κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης το 2017. Σύμφωνα με τον Dan Ryckert, δημοσιογράφο του Giant Bomb, με προϋπηρεσία στο WWE, ο 17 φορές πρωταθλητής είπε σε εκπροσώπους της Nintendo ότι πολύ θα ήθελε η σειρά να αποκτήσει ένα νέο παιχνίδι.

"Όταν μερικά χρόνια μετά κυκλοφόρησε το Metroid Dread, έστειλαν στον Cena μια κόπια. Στη συνέχεια οι άνθρωποι του superstar απάντησαν μέσω email, γράφοντας ότι ο John το λατρεύει", έγραψε ο Ryckert στο Twitter.


Με τη σειρά της, το πρώην στέλεχος της Nintendo, Krysta Yang, που τότε εργαζόταν στη συντακτική ομάδα της ιαπωνικής εταιρείας πρόσθεσε για τον Cena: "Δήλωσε ότι είναι μεγάλος fan του. Είναι ένας πραγματικά καλός τύπος".



Στο παρελθόν, ο Cena είχε δηλώσει την αγάπη του για τα video games, ειδικά για κλασσικούς τίτλους της Nintendo. Πάντως, η αγαπημένη του σειρά video games όλων των εποχών είναι το Command and Conquer.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*