Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο κόσμος του Game of Thrones έρχεται στο Crusader Kings III (video)

Μια σημαντική προσθήκη αποκτά το Crusader Kings III, καθώς το mod AGOT που κυκλοφόρησε αρχικά στο Crusader Kings II έρχεται στο πρόσφατο κεφαλαίο του διάσημου strategy.

Η ομάδα ανάπτυξης του mod ανακοίνωσε πως η έκδοση 1.0 του AGOT θα κυκλοφορήσει σε ανοιχτή beta στις 14 Απριλίου για το Crusader Kings III, μεταφέροντας την σειρά μυθιστορημάτων A Song of Ice and Fire του George R. R. Martin στο δημιούργημα της Paradox Development Studio.

Η ομάδα CK3AGOT ανακοίνωσε μέσω του Reddit πως το mod θα προσφέρει για αρχή την ιστορία του War of the Usurper, την εξέγερση του οίκου Baratheon ενάντια στον οίκο Targaryen, που αποτέλεσε την πτώση των Targaryen. Η επιλογή της CK3AGOT θα βοηθήσει την ομάδα να δημιουργήσει ένα εξαιρετικό mod, που αργότερα θα εμπλουτιστεί με την προσθήκη των δράκων και των White Walkers, επεκτείνοντας το σύμπαν του Game of Thrones.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*